Καλώς ήρθατε στην G.I. Security S.A.

Καλωσορίσατε στην G.I. SECURITY S.A., ή αλλιώς Greece International Security, που ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής. Εδώ και δεκαετίες, κατέχουμε ηγετική θέση στην αγορά των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα και στην Κύπρο, αποδεικνύοντας την αξιοπιστία και την εμπειρία μας σε κάθε βήμα.

Η αρχή μας είναι απλή: να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Ειδικευόμαστε στην εισαγωγή και διάθεση κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων συστημάτων ασφαλείας από το εξωτερικό, στρέφοντας την προσοχή μας στις ανάγκες της Ελληνικής, Βαλκανικής και Κυπριακής αγοράς.

G.I. Security S.A.

Ιστορία

G.I. Security S.A.

Η πορεία μας ξεκίνησε σε μια εποχή όπου τα «Συστήματα Ασφαλείας» ήταν απλοϊκές κατασκευές. Σήμερα, προσφέρουμε προηγμένες λύσεις, ενσωματώνοντας την τελευταία τεχνολογία για την ασφάλεια και την προστασία.

G.I. Security S.A.

Ως Αποκλειστικοί Αντιπρόσωποι και εισαγωγείς μεγάλων ονομάτων όπως η OPTEX JAPAN από το 1986 και η Αμερικανική CADDX από το 1988, η G.I. SECURITY S.A. έχει φέρει επαναστατικές αλλαγές στην αγορά, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι συνώνυμα της ασφάλειας και της αξιοπιστίας.

Αναπτύξαμε μια στρατηγική που επικεντρώνεται στην άριστη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών μας, συνεργαζόμενοι αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες. Η δέσμευσή μας στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση επιβεβαιώνεται από την πληθώρα Διεθνώς Επώνυμων Εταιρειών που αντιπροσωπεύουμε, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και εκπαίδευσης.

Η Κληρονομιά της Καινοτομίας

G.I. Security S.A.
2011

Η G.I. SECURITY S.A. αποχαιρέτησε τον ιδρυτή και εμπνευστή της, Ελευθέριο Χούντα, έναν άνθρωπο που άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας. Ο Ελευθέριος Χούντας ήταν η κινητήριος δύναμη πίσω από την ίδρυση και την ανάπτυξη της εταιρείας, και το όραμά του για ασφάλεια και καινοτομία συνεχίζει να ζει μέσα από τις ενέργειες και τις αξίες της G.I. SECURITY S.A..

G.I. Security S.A.
2014

Με την έναρξη των νέων εγκαταστάσεων στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε μια νέα εποχή για την Βόρεια Ελλάδα. Πλέον, οι πελάτες μας στη Θεσσαλονίκη μπορούν να παραλαμβάνουν τα προϊόντα μας απευθείας από το Ωραιόκαστρο, από τις κεντρικές μας αποθήκες, στην τιμή τιμοκαταλόγου χωρίς επιπλέον μεταφορικά έξοδα, διευκολύνοντας την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα μας.

G.I. Security S.A.
2019

Η σκυτάλη πέρασε στα παιδιά του, Σπύρο Ελ Χούντα και Ειρήνη Χούντα, που ανέλαβαν αντίστοιχα τις θέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου και Προέδρου και της Αντιπροέδρου και Γενικού Διευθυντή. Με τη νέα ηγεσία, η G.I. SECURITY S.A. ανανέωσε τη δέσμευσή της στην καινοτομία και την εξαιρετική εξυπηρέτηση, προσαρμόζοντας τις λύσεις ασφαλείας στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

G.I. Security S.A.

Σήμερα

Η συνεχής ανάπτυξη και η προσθήκη νέων συνεργασιών με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής υλικών συστημάτων ασφαλείας, καμερών, πυρασφάλειας και access control, όπως CADDX, RISCO, TIRAS, VESTA, ARITECH, OPTEX, TAKEX, TIANDY, ZKTeco, WEBRO, TANE, UNIPOS, WINLAND, KERI, DIXIE, TVT, CQR, VENITEM, ASSA ABLOY, ALEPH, HESA, DETNOV, zeroWire, xGen, SIMA-SIRSEN, MITECH, COMNET, UTC/CARRIER, ULTRASYNC, RAPID, κ.α. επιτρέπει στην G.I. SECURITY S.A. να προσφέρει αξιόπιστες και προηγμένες λύσεις, ενισχύοντας τη θέση της ως κορυφαία εταιρεία στον χώρο. Με εξειδικευμένο προσωπικό και διαρκή εκπαίδευση, παρέχουμε όχι μόνο προϊόντα αλλά και πλήρη τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτική για πολύπλοκα και εξειδικευμένα έργα, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση από επαγγελματίες εγκαταστάτες σε όλη την Ελλάδα.

Με αυτήν την πλούσια κληρονομιά και τη σταθερή ματιά στο μέλλον, η G.I. SECURITY S.A. συνεχίζει να είναι ηγέτης στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας, διασφαλίζοντας την προστασία και την ειρήνη του νου για επιχειρήσεις και ιδιώτες σε ολόκληρη την Ελλάδα και πέραν αυτής.

Γίνε συνεργάτης και κέρδισε

Χρήματα & Χρόνο
και απόλαυσε μοναδικά προνόμια

Η G.I. SECURITY S.A. είναι η κορυφαία εταιρεία στον χώρο της διανομής Συστημάτων Ασφαλείας, CCTV, Access Control & Πυρασφάλειας στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 1978, εκπροσωπώντας κάποια από τα πιο καταξιωμένα διεθνή brands όπως Caddx, Optex, Risco, Venitem, CQR, Vesta, Tiandy, ZKTeco και άλλες εταιρείες. Εάν είστε ένας επαγγελματίας εγκαταστάτης και θέλετε να διευρύνετε το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, η G.I. SECURITY S.A. είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης.

Γίνε Συνεργάτης
Γίνε Συνεργάτης