AKUVOX
AKUVOX

AKUVOX

AKUVOX - No1 Θυροτηλεόραση

Αντιπρόσωπος και Εισαγωγέας AKUVOX σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Akuvox Company είναι παγκόσμιος κορυφαίος πάροχος προϊόντων και λύσεων έξυπνης ενδοεπικοινωνίας και έξυπνου σπιτιού. Η εταιρεία έχει δεσμευτεί να απελευθερώσει τη δύναμη των τεχνολογιών για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με καλύτερη επικοινωνία, μεγαλύτερη ασφάλεια και περισσότερη άνεση.

Δείτε όλα τα προϊόντα
AKUVOX

Γίνε συνεργάτης και κέρδισε

Χρήματα & Χρόνο
και απόλαυσε μοναδικά προνόμια

Η G.I. SECURITY S.A. είναι η κορυφαία εταιρεία στον χώρο της διανομής Συστημάτων Ασφαλείας, CCTV, Access Control & Πυρασφάλειας στην Ελλάδα και στην Κύπρο από το 1978, εκπροσωπώντας κάποια από τα πιο καταξιωμένα διεθνή brands όπως Caddx, Optex, Risco, Venitem, CQR, Vesta, Tiandy, ZKTeco και άλλες εταιρείες. Εάν είστε ένας επαγγελματίας εγκαταστάτης και θέλετε να διευρύνετε το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών σας, η G.I. SECURITY S.A. είναι ο ιδανικός σας συνεργάτης.

Γίνε ΣυνεργάτηςΣχετικά με την εταιρία
Γίνε Συνεργάτης
Δείτε όλα τα προϊόντα
Ίδρυση
2012
Τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν αναπτυχθεί και χρησιμοποιούνται καθημερινά σε περισσότερες από 100 χώρες και περιοχές, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών σε διάφορες κάθετες αγορές που κυμαίνονται από οικιακές έως εμπορικές, από την υγειονομική περίθαλψη έως τη δημόσια ασφάλεια.
Τεχνολογία
Υψηλή
Η Akuvox είναι πρωτοπόρος στην έξυπνη ενδοεπικοινωνία. Περιλαμβάνοντας την τεχνητή νοημοσύνη, το SIP, το Android, το cloud, την ασφάλεια και άλλες προηγμένες τεχνολογίες
Λήψεις Εφαρμογών

iOS

Λήψη

Android

Λήψη